Waar staan wij voor?

Therm Control B.V. is opgericht in 1984 en gevestigd in ‘s-Gravenzande.  De kracht van onze organisatie zit in onze flexibiliteit en no-nonsense aanpak. Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is. Uit de steeds terugkerende opdrachten van onze bestaande relaties spreekt een duidelijk vertrouwen in onze organisatie en oplossingsgerichte aanpak. Wij zien onszelf vooral als partner en denken graag met onze opdrachtgevers mee om iedere aanvraag tot een succes te maken. Voor het computergestuurd metaal buigen van staal, RVS of aluminium in perfect uitgevoerde gebogen ronde-, kokerbuis en  buisprofielen, voor uiteenlopende toepassingen bent u bij ons aan het juiste adres.

In de loop der jaren zijn onze flexibiliteit en pro actieve aanpak zeer sterke eigenschappen gebleken. Eigenschappen die voor ons een tweede natuur zijn. Het opgebouwde partnerschap met de diverse opdrachtgevers geeft hieraan gestalte.

Kwaliteit is een begrip dat voor ons hoog in het vaandel staat. Wij zijn er van overtuigd dat het leveren van kwaliteit de standaard is, en doen er alles aan om naar deze maatstaven te werken. Naast het leveren van kwaliteit in het metaal buigen, zorgen wij ervoor dat wij de leverdata volgens afspraak na komen.

Concreet verlangen wij van onszelf en onze medewerkers dat de kwaliteit gewaarborgd is zonder dat de voortgang hierdoor gevaar loopt. Naast actieve, dagelijkse begeleiding wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om buiten de verplichte veiligheids- en hulpverleningstrainingen, andere trainingen en opleidingen te volgen. Goed gemotiveerd personeel draagt in hoge mate bij aan onze visie, en het daaruit voortvloeiende beleid.

Benieuwd wie wij zijn?